Порошенко проігнорував допит у ДБР - відомі причини
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко проігнорував допит у ДБР - відомі причини

Порошенко проігнорував допит у ДБР - відомі причини
Джерело:  online.ua

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що експрезидент Петро Порошенко не прийшов на допит в установу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал правоохоронця.

За його словами, до відомства завітав адвокат Порошенка. Юрист проінформував, що той не з'явився на допиті через працю у Верховній Раді, де тривають засідання.

"Не виключаю, що така аргументація використовуватиметься тепер як кліше під час наступних неявок на слідчі дії в ДБР. Нагадаю, що депутатський імунітет поки не дозволить застосувати щодо нього норму КПК про примусовий привід", - відзначив Труба.

Директор нагадав, що народні депутати ще чотири місяці зможуть використовувати згадане пояснення. З1 січня 2020 року відсутність недоторканості заважатиме їм уникати слідчих дій. Порошенку відправлять іншу повістку на допит.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат колишнього президента Ігор Головань стверджує, що проти його клієнта не існують жодні докази його причетності до злочинів. Через це ДБР нібито вигадує виправдання для проведення допиту із залученням так званого "детектора брехні", підіймаючи ажіотаж розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?