Неочікувано: Порошенко хоче об'єднатися із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Порошенко хоче об'єднатися із Зеленським

Неочікувано: Порошенко хоче об'єднатися із Зеленським
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Європейська солідарність", колишній президент України Петро Порошенко має надію, що в майбутньому парламенті його команді вдасться об'єднатися з пропрезидентською фракцією "Слуга народу", щоб йти в Європейський Союз і НАТО.

З даною заявою він виступив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Я висловлюю надію, що нам вдасться об'єднатися для того, щоб продовжити наш рух до Європейського Союзу і НАТО", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання ведучого, чи буде альянс в майбутньому парламенті команд Порошенка і Володимира Зеленського.

Окрім того, він додав, що в 2023 році Україна повинна подати заяву на вступ в ЄС і висловив надію, що в бюджеті ЄС на 2028 - 2035 роки будуть передбачені кошти на вступ України в ЄС.

 Також Порошенко наголосив, що "Європейська солідарність" ніколи не піде на союз "з п'ятою колоною Януковича, з політично силами, які розповзлися з тих чи інших потоків і намагаються привести до нас в дім "русскій мір".

Як повідомляв ONLINE.UA, партія українського лідера Володимира Зеленського "Слуга народу" не сприймає жодну зі "старих політсил" за свого союзника, а з партією "Голос" Святослава Вакарчука — "за одне і теж".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?