Партія Зеленського вперше відверто назвала своїх союзників та конкурентів
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія Зеленського вперше відверто назвала своїх союзників та конкурентів

Партія Зеленського вперше відверто назвала своїх союзників та конкурентів

Партія українського лідера Володимира Зеленського "Слуга народу" не сприймає жодну зі "старих політсил" за свого союзника, а з партією "Голос" Святослава Вакарчука - "за одне і теж". З даною заявою виступив очільник штабу, сьомий номер у списку партії, Олександр Корнієнко, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Слуга народу" перетинається з "Голосом" "у деяких регіонах на Заході, трохи в Києві. Але ми не вважаємо їх своїми конкурентами, тому що ми за одне і те ж. От на Сході у нас конкуренти "Опоблок" і "За життя" ", - каже політик.

 Однак, за його словами, можливість коаліції з "Голосом" іще треба обговорювати.

"Треба обговорювати, чи може вона бути. Для початку треба подивитися, хто зареєструється, тому що не все зрозуміло... Союз із партією "Сила і честь" також можливий. Смешка можна віднести до нових сил. Його партія раніше брала участь у виборах, але в його списку є нові спеціалісти", - зазначив голова штабу.

Корнієнко наголосив, що позиція його партії стосовно "старих сил", як-от "Опоблоку", "За життя" і "Батьківщини", а саме не утворювати з ними союзу, не змінилася.

"Раніше Володимир Зеленський уже заявляв, що з подібними силами союзів не буде. Він говорив про всі старі політсили. Ця позиція у партії зберігається", - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, дострокові парламентські вибори, призначені на 21 липня, змушують політиків пришвидшити процес об’єднання. Найбільш привабливим для себе політичним проектом багато хто вважає партію Святослава Вакарчука «Голос».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?