Неочікувано: "президент" невизнаного Придністров'я виявився українцем
Категорія
Світ
Дата публікації

Неочікувано: "президент" невизнаного Придністров'я виявився українцем

Неочікувано: "президент" невизнаного Придністров'я виявився українцем
Джерело:  online.ua

Журналісти видання "Rise Moldova" провели масштабне розслідування в ході якого вдалося з'ясувати, що

"президент" невизнаного Придністров'я Вадим Красносельський є власником українського паспорта і неодноразово використовував його для в’їзду на територію нашої держави, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що інформацію журналістів щодо цього підтверджують дані, надані джерелами в Державній прикордонній службі України.

"Придністровський посадовець, який до 2016 року був главою придністровського МВС у званні генерал-майора, близько 8 років був у розшуку в Молдові. Однак це не заважало йому майже щомісяця перетинати придністровську ділянку молдовсько-українського кордону і виїжджати за кордон за паспортами декількох країн.Для цього він з 2007 по 2015 рік використовував понад 300 разів російський і як мінімум 10 разів український закордонний паспорт. Головні пункти призначення - Київ, Харків і Одеса", - сказано в розслідуванні.

У МВС України зазначили, що станом на березень 2019 року Вадим Красносельський не перебуває в карному розшуку, однак не стали коментувати, чи перебував він у розшуку раніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова Кабінету міністрів Молдови Майя Санду звинуватила українську владу в сприянні контрабанді та корупційним схемам для підтримки сепаратистів Придністров’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?