Неочікувано: Трамп передав послання Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Трамп передав послання Зеленському

Неочікувано: Трамп передав послання Зеленському
Джерело:  online.ua

Віце-президент США Майк Пенс передав президенту України Володимиру Зеленському привітання з успішним початком роботи на посаді глави української держави від американського лідера Дональда Трампа. Він це зробив під час зустрічі із Зеленським у Варшаві, передає ONLINE.UA з посланням на "ВВС".

"Я хочу вас привітати. Дуже приємно з вами познайомитися. А також привітати вас з дуже сильним стартом як президента України від президента Дональда Трампа", - сказав Пенс.

Український лідер, у свою чергу, розповів віце-президенту США, що нова українська влада має намір запустити головні реформи вже за перший рік своєї роботи.

Як відомо, Володимир Зеленський перебував з дводенним візитом до Польщі 31 серпня – 1 вересня. Глава української держави уже мав розмову з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем. Зеленський запевнив бельгійця, що Україна проводитиме всі необхідні для держави реформи.

Як повідомляв ONLINE.UA, Болтон допустив  згоду Сполучених Штатів та Великобританії  на участь у переговорах в "нормандському форматі". Для цього учасники повинні консенсусом дійти згоди щодо запрошення додаткових сторін у процес врегулювання на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?