Неочікувано: у Раді вимагають опублікувати стенограму розмов Зеленського з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: у Раді вимагають опублікувати стенограму розмов Зеленського з Путіним

Неочікувано: у Раді вимагають опублікувати стенограму розмов Зеленського з Путіним
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко направив депутатський запит на ім'я керівника Офісу президента Андрія Богдана, у якому просить надати стенограми всіх телефонних розмов між президентами України і РФ. Про це він розповів у соцмережах, передає ONLINE.UA.

"У зв'язку з тим, що Україна підписала так звану формулу Штайнмаєра, звернувся до голови Офісу президента Андрія Богдана з проханням надати стенограми телефонних переговорів Путіна і Зеленського, щоб визначити, чи був вплив з боку президента РФ на рішення України підписувати ці документи в Мінську", - написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Окрім того, Гончаренко опублікував сканкопію запиту, у якому просить надати повні тексти стенограм всіх трьох телефонних розмов, які були проведені між Зеленським і Путіним 11 липня, 7 серпня і 7 вересня.

Варто зазначити, що раніше на офіційному сайті президента України Володимира Зеленського з'явилася петиція, у якій вимагають оприлюднити стенограми телефонних розмов з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський президент Володимир Путін погодився з ідеєю публікації стенограми однієї із зустрічей з президентом США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?