Неординарна джазова піаністка виступить у супроводі українського симфонічного оркестру
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неординарна джазова піаністка виступить у супроводі українського симфонічного оркестру

Неординарна джазова піаністка виступить у супроводі українського симфонічного оркестру
Джерело:  online.ua

28 жовтня в "Палаці Україна" відбудеться концерт - досконалість. Неординарна джазова піаністка Кейко Мацуї, в супроводі кращого симфонічного оркестру України Lords of The Sound, представить нову програму на підтримку свого останнього альбому «Journey to the Heart» («Подорож до серця»), а також виконає відомі композиції, такі як «Tears of the ocean» і «Whisper from the Mirror», повідомляє ONLINE.UA.

Політ творчої фантазії Кейко Мацуї дозволяє витончено поєднувати звучання класичного фортепіано з динамікою джаз-фанка, легким темпом нью-ейдж, майстерними оркестровками, додаючи при цьому вкраплення елементів національної японської музики.

Читайте також: Вперше в Україні виступить італійське поп-оперне тріо IL VOLO

У всьому, що стосується музики Кейко Мацуї, присутня якась дивна, невловима метафізика. Непомітна і хитка, як звучання її композицій. Клавіші під пальцями японської піаністки, то бушують подібно припливу хвиль, завмираючи в мрійливому роздумі, то видають крапельки дощу.

Назва нового альбому «Подорож до серця», говорить сама за себе. Це десять одкровень музиканта. Таких різних за звучанням і ритму, і одночасно з цим, підтримують баланс, філігранно доповнюючи один одного та створюють єдине прекрасне ціле. І в цей дивовижний вечір, у київського слухача буде можливість не просто доторкнутися, а стати частиною унікального внутрішнього світу виконавиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Знайти, не можна забути: Кого ми слухали на літніх фестивалях в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?