Непоганий початок: Зеленський виступив з несподіваною ідеєю
Категорія
Політика
Дата публікації

Непоганий початок: Зеленський виступив з несподіваною ідеєю

Непоганий початок: Зеленський виступив з несподіваною ідеєю
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками паливних компаній та АЗС у середу, 5 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

Нарада відбулася з приводу боротьби проти нелегальних нафтопереробних заводів та динаміки цін на пальне. За словами голови держави, правоохоронці закрили близько 800 таких підприємств.

"Це непоганий початок", - оцінив він.

Зеленський пояснив, що для вирішення проблеми, втім, недостатньо закривати усі незаконні заводи силою.

"Щоб було не так, як раніше, – у масках забігли й закрили все. А попередити людей, щоб згідно із законодавством все оформлювали, щоб все було за законом. І нехай тоді працюють. Країна повинна отримувати податки з легального бізнесу", - зазначив президент.

Нагадаємо, подібна зустріч вперше пройшла у грудні 2019 року. Зеленський тоді закликав підприємства знизити ціни на пальне, а у свою чергу дав обіцянку боротися з нелегальним бізнесом у цій сфері.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці січня прем'єр-міністр Олексій Гончарук оголосив про значні досягнення влади у боротьбі за зменшення цін на паливо. Протягом останніх двох місяців цей показник впав на 2 гривні. Це нібито результат послідовної боротьби проти нелегального бізнесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?