Непоправна втрата: на Донбасі під ворожим обстрілом загинула 21-річна захисниця України
Категорія
Україна
Дата публікації

Непоправна втрата: на Донбасі під ворожим обстрілом загинула 21-річна захисниця України

Непоправна втрата: на Донбасі під ворожим обстрілом загинула 21-річна захисниця України
Джерело:  online.ua

У ЗСУ нова непоправна втрата - загинула боєць батальйону ЗСУ "Айдар» 21-річна Анастасія Вітовська. Українська захисниця пішла з життя в результаті множинних осколкових поранень, отриманих в момент ворожого обстрілу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар".

Відомо, чт боєць ЗСУ загинула в п'ятницю, 27 вересня, біля міста Залізне (колишнє Артемово) Донецької області. Вона служила у взводі матеріального забезпечення солдатів.

Додамо, бойовики продовжують атакувати позиції бійців ЗСУ на Донбасі. За минулу добу, 29 вересня, противник здійснив 26 обстрілів з 82-мм і 120-мм мінометів, гранатометів і БМП. Під ворожий вогонь потрапили захисники Новотроїцького, Павлопіля, Водяного, Талаківці, Пищевика, Пєсков, Опитного, Авдіївки, Невельського, Травневого, Луганського, Новолуганського, Кримського, Новгородського, Новотошківського, Золотого і хутора Вільний. Українським захисникам вдалося відбити атаку супротивника - втрат з нашого боку немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі загинув загинув старший лейтенант Олександр Марків. В ході ворожого обстрілу 38-літній український військовий отримав кульове поранення в обличчя. Медики кілька годин боролися за життя бійця ЗСУ, але в ході операції Марків помер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?