Неправильно зрозуміли: Аксьонов дав дивне пояснення своїм словам про Путіна-монарха
Категорія
Світ
Дата публікації

Неправильно зрозуміли: Аксьонов дав дивне пояснення своїм словам про Путіна-монарха

Неправильно зрозуміли: Аксьонов дав дивне пояснення своїм словам про Путіна-монарха
Джерело:  Вести.ru

Глава окупаційної "влади" анексованого росіянами Криму Сергій Аксьонов повідомив, що його слова про  повернення монархії в Росію  неправильно зрозуміли.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Росія-24".


В ефірі російського телеканалу Аксьонов заявив, що він не мав на увазі зміну конституційного ладу в РФ, мова йшла про довічні повноваження для президента Володимира Путіна.


Читайте також: Чи не ввести в Росії монархію: юморист розсмішив "відповіддю Путіна"
"Передача йшла дві години, і для того, щоб зрозуміти, якийсь логічний ланцюжок збудувати, треба було дивитися всю передачу. Розмова йшла не про форму, не про те, що треба змінювати конституційний лад, а про повноваження, і я приводив певні аналогії про те, що, наприклад, якби наш президент Володимир Володимирович Путін при Радянському Союзі керував процесом, я впевнений, що Союз би не розпався. Або якщо в царській Росії на той момент була би людина такого характеру, розумна, рішуча, яка переживає за країну, теж могли б відбутися певні речі - позитивні. Мова, таким чином, йшла про повноваження ... я говорив конкретно про Володимира Володимировича, а не в загальному, про лад. Він повинен бути довічним президентом ", - сказав Аксьонов.

Нагадаємо,  15 березня Сергій Аксьонов заявив про те, що Росія потребує відродження монархії
Як повідомляв ONLINE.UA,  російський лідер Володимр Путін без оптимізму ставиться до відродження монархії в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?