Несподіваний сюрприз: Олег Винник розвеселив рокерським кавером на хіт Олі Полякової
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Несподіваний сюрприз: Олег Винник розвеселив рокерським кавером на хіт Олі Полякової

Несподіваний сюрприз: Олег Винник розвеселив рокерським кавером на хіт Олі Полякової
Джерело:  online.ua

 Відомий український співак Олег Винник, як і багато інших зірок, намагається не сумувати на карантині і заряджати своїх шанувальників позитивом, якого зараз не вистачає людям в усьому світі. Він подарував українцям несподіваний сюрприз у вигляді каверу на популярних хіт Олі Полякової "Шлепки". Заводну пісню Полякової він представив в рок-версії. Українці в захваті від музичного подарунка. До речі, на музичну імпровизацію Винника вже відреагувала і сама Полякова, передає ONLINE.UA.

"Я обіцяв вам дещо несподіване. Всім нам зараз хочеться позитиву. І я вирішив підняти настрій не тільки моїм глядачам, але і колегам. Під час недавнього туру ми записали кілька музичних імпровізацій. Дивіться першу прямо зараз", - підписав своє нове відео Винник.

У ролику артист несподівано для всіх виконав рок-версію "Шлепок", чим дуже здивував українців. Вони були приємно вражені імпровізацією, почути яку, ймовірно, не очікувала і сама Оля Полякова.

"Аааа! Серйозно? Ну це вогонь", - відреагувала співачка а кавер-версію свого хіта у виконанні Винника.

Шанувальники співака в соцмережі назвали його кавер "бомбічним". Вони зізналися, що не очікували почути від Олега щось таке "важкеньке".

"Ваш вокал просто щось. Ще й цей драйвовий рокерський стиль, прям до мурашок. Дуже цікаво, що буде далі, чекаємо", "Ось це я розумію сюрприз! Думаю такого точно ніхто не очікував. Здивували, так здивували, дуже круто, спасибі "," Це просто БОМБА! Так хотілося почути від вас чогось важкенького. Шлепки навіть не відразу розпізнали", "Нічого собі, ось це круто, бомбічо, спасибі вам велике за такий сюрприз, несподівано і дуже круто", - масово коментують українці кавер Винника.

Нагадаємо, під час карантину багато українських і світових зірок співають онлайн, підтримуючи своїх шанувальників. Вони дають онлайн-концерти і проводять прямі ефіри в соцмережах, щоб підняти людям настрій в цей непростий для всього світу час. Нещодавно відбувся масштабний восьмигодинний концерт світових зірок One World: Together At Home(Один світ: разом вдома) - на ньому виступили Леді Гага, Біллі Айлиш, Андреа Бочеллі, Селін Діон, Елтон Джон, Пол Маккартні і багато інших зірок світової естради.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джамала і LAUD переспівали мегапопулярний хіт Шона Мендеса і Каміли Кабельо Senorita, який є найпопулярнішою піснею на YouTube.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?