Netflix покаже реаліті-шоу за мотивами "Гри в кальмара"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Netflix покаже реаліті-шоу за мотивами "Гри в кальмара"

Netflix покаже реаліті-шоу за мотивами "Гри в кальмара"
Джерело:  online.ua

Реаліті-шоу за мотивами культового серіалу Гра в кальмара покажуть на Netflix. У шоу братиме участь 456 учасників, які змагатимуться за 4,56 млн дол.

Джерело: Netflix

Реаліті-шоу за мотивами Гри в кальмара запускають на Netflix

На стримінговій платформі Netflix зʼявиться шоу, створене за мотивами південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" — "Гра в кальмара: Виклик".

У шоу братиме участь 456 учасників, які змагатимуться за грошовий приз 4,56 мільйона доларів –найбільший грошовий приз в історії реаліті-шоу.

Прем’єра проєкту відбудеться 22 листопада. Шоу матиме 10 епізодів, у яких учасники випробують себе в різноманітних змаганнях, деякі з них знайомі глядачам серіалу.

Зйомки шоу проводили у Великій Британії.

Коли вони змагатимуться в серії ігор, натхненних оригінальним шоу — плюс несподівані нові доповнення — їхні стратегії, альянси та характер піддаватимуться випробуванням, поки вони будуть ліквідовувати конкурентів.

Серіал "Гра в кальмара": що відомо

"Гра в кальмара" — південнокорейський вебсеріал у жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера і драми. Режисер та сценарист серіалу Гван Донхьок працював над ним понад 10 років з перервами.

Серіал розповідає про групу людей, яким потрібні гроші, і які приймають дивне запрошення взяти участь у корейських дитячих іграх. На переможця чекає великий приз, але програш обертається смертю людини.

Знадобилося 12 років, щоб втілити в життя перший сезон «Гри в кальмара» минулого року. Але знадобилося 12 днів, щоб «Гра в кальмара» стала найпопулярнішим серіалом Netflix за всю історію. Як сценарист, режисер і продюсер «Гри в кальмара» вельми вдячний фанатам у всьому світі. Дякую, що дивитеся та любите наше шоу, — говорив пізніше режисер.

У квітні 2022 року Гван Донхьок розповів, що у продовженні оповідатиметься історія Сонґ Гіхуна — головного героя першого сезону, переможця смертельної гри та власника головного призу в 45,6 мільярда вон (майже 39 млн дол), який "буде дещо робити для світу". Також режисер сказав, що слід очікувати появи головного лиходія серіалу – Розпорядника, особа якого розкрилася у фінальній серії першого сезону.

Другий сезон "Гри в кальмара" орієнтовно вийде вже до кінця 2024 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?