Netflix випустить мультсеріал за мотивами серіалу "Дивні дива"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Netflix випустить мультсеріал за мотивами серіалу "Дивні дива"

Netflix випустить мультсеріал за мотивами серіалу "Дивні дива"
Джерело:  online.ua

Стримінгова платформа Netflix створює спін-офф серіалу "Дивні дива". Компанія анонсувала мультсеріал за мотивами свого найпопулярнішого продукту.

Джерело: Engadget

Новий мультфільм за мотивами серіалу Дивні дива

Компанія поки що не розкрила багато деталей про свій анонс.

Розробкою анімаційного серіалу займаються Glitch Techs і творець Fanboy & Chum Chum Ерік Роблес і Flying Bark Productions, творці Stranger Things брати Даффер і продюсер Шон Леві також беруть участь.

Ми завжди мріяли про мультфільм Stranger Things у дусі суботніх ранкових мультфільмів, які ми любили з дитинства, і бачити втілення цієї мрії було неймовірно хвилюючим. Ми не можемо не бути в захваті від того, що придумали Ерік Роблс і його команда — сценарії та оформлення неймовірні, і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися з вами новими! Пригоди тривають…, — сказали брати Даффери.

Оригінальне шоу було продовжено на п’ятий і останній сезон, але це та анімаційне шоу далеко не єдині проєкти Stranger Things у розробці.

На кінець 2023 року планується вихід гри у віртуальній реальності. У грі ви зможете грати за лиходія 4 сезону Векну з метою «помститися Одинадцятій та Гокінсу».

Грайте за Векну в цій новій пригоді Stranger Things у VR. Станьте дослідником невідомих реалій, формуючи розум вулика та приборкуючи порожнечу. Вторгніться у розуми та створюйте кошмари у своєму прагненні помститися Одинадцятій та Гокінсу. Stranger Things VR — це психологічний хоррор/екшн, розроблений Tender Claws на основні платформи VR взимку 2023 року, - йдеться у пресрелізі.

Також в лондонському Вест-Енді наприкінці 2023 року відбудеться дебют сценічного шоу The First Shadow, який буде приквелом до оригінальної історії.

Дія п'єси розгортається в Гокінсі в 1959 році, за два десятиліття до початку подій 80-х років. У ньому будуть представлені молодші версії ключових персонажів, зокрема Джойс Баєрс, Джим Хоппер, Боб Ньюбі та Генрі Кріл (він же Векна).

Netflix каже, що The First Shadow «поверне вас прямо на початок історії Stranger Things — і на початок кінця».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?