Російський репер Птаха інсценував свій обстріл на Донбасі задля забави — реакція соцмереж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російський репер Птаха інсценував свій обстріл на Донбасі задля забави — реакція соцмереж

Російський репер Птаха інсценував свій обстріл на Донбасі задля забави — реакція соцмереж
Джерело:  online.ua

Відомий російський репер Птаха (справжнє ім'я Давид Нурієв - ред.), який підтримує диктатора Путіна та війну РФ проти України, інсценував власний обстріл та зникнення на Донбасі заради піару та "забави". Цю інформацію уже підтвердила його PR-директорка Марія Євстіфєєва.

Джерело: росЗМІ

Що відомо про новий скандал навколо Птахи

Відомо, що російський репер декілька днів тому приїхав у Донецьк з "гуманітарною місією". Ба більше, пропутінський артист обіцяв виступити перед солдатами РФ безпосередньо на передовій.

Птаха поїхав з концертом до бійців. Відомо тільки, що він потрапив під обстріл, зв'язок із ним перервався, — писали про цю подію російські пропагандисти.

Згодом в соціальних мережах опублікували коротке відео, на якому зафіксований момент "обстріл" репера на Донбасі. В руках у нього був автомат, після чого камера впала. Також пролунали гучні постріли.

Що цікаво, останній допис прокремлівського музиканта був оприлюднений на його акаунті в Інстаграмі лише за кілька годин до інциденту.

Птаха заявив своїм фанатам, що вирішив вийти із зони комфорту і пройтися по зоні дотику.

Якийсь час підписники репера навіть вірили в те, що він міг загинути на передовій. Однак згодом з'явилася інформація від  його PR-директорки Марії Євстіфєєвої.

Російський реп-виконавець Птаха вийшов на зв'язок, він інсценував своє потрапляння під обстріл у "ДНР" та зникнення заради жарту, повідомила нам його PR-директор Марина Євстіфєєва, - пишуть росзМІ.

Як користувачі мережі відреагували на "жарти" Птахи:

  • Я таких ідіотів ще не бачила;

  • Російський синдром у чистому вигляді;

  • Шкода, що це був просто "жарт", а не реальний кінець його кар'єри і не тільки;

  • Щоразу я думаю, що росіяни мене більше не здивують, але потім трапляється ось таке;

  • Я справді вірив у те, що він уже "всьо" - це була б класна новина;

  • Як багато там дурнів - це дуже страшно;

  • Псевдоімперія справжніх ідіотів;

  • Який клоун, такі й "жарти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?