Прокляті люди — у РФ хочуть вирізати з "Іронії долі" Барбару Брильську за правду про росіян
Категорія
Культура
Дата публікації

Прокляті люди — у РФ хочуть вирізати з "Іронії долі" Барбару Брильську за правду про росіян

Прокляті люди — у РФ хочуть вирізати з "Іронії долі" Барбару Брильську за правду про росіян
Джерело:  online.ua

У Росії спалахнув новий скандал після того, як відома польська акторка Барбара Брильська публічно підтримала свою російську колегу Лію Ахеджакову та порадила їй тікати з Росії. Окрім того, Брильська назвала росіян "комуністами, проклятими Богом люди". Після такої гучної заяви зірку вже хочуть вирізати з фільму "Іронія долі".

Джерело: "24 Канал"

Брильська підтримала Ахеджакову та її супротив режиму Путіна

Як уже згадувалося раніше, російська акторка Лія Ахеджакова підтримує антивоєнну позицію. Вона неодноразово заявляла, що не пробачить росіянам війну, яку вони розв'язали проти України.

Після озвучення такої чіткої позиції її звільнили з театру "Современник", де вона грала 50 років.

Однак 84-річна зірка все-одно не хоче тікати з Росії. На це відреагувала Барбара Брильська, з якою вона ділила знімальний майданчик "Іронії долі".

Ліє, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її негідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися, як ми, – виступила із заявою з цього приводу Барбара Брильська.

Брильську можуть вирізати з "Іронії долі" після слів про "проклятих" росіян

На слова Брильської одразу відреагувала очільниця комітету Держдуми РФ з розвитку суспільства Ольгу Занко. Поплічниця Путіна почала стверджувати, що польську акторку майже через 50 років після прем'єри "Іронії долі" потрібно вирізати з фільму.

Барбара Брильська у фільмі "Іронія долі" (фото - скриншот відео)

Стерти без іронії. Для актора найстрашніше покарання – забуття. Актриса Брильська, яку колись любила вся країна, зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників "проклятими Богом людьми". Наша країна подарувала їй славу та пошану, але ми також легко можемо стерти цю актрису з "Іронії долі",– написала Занко у своєму Телеграм-каналі

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?