В Італії зняли фільм про "кохання" між солдатом РФ і українцем — мережа шокована
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Італії зняли фільм про "кохання" між солдатом РФ і українцем — мережа шокована

В Італії зняли фільм про "кохання" між солдатом РФ і українцем — мережа шокована
Джерело:  online.ua

Італійці зняли короткометражну стрічку про "кохання" між хлопцем з Харкова та російським окупантом. Скандальний фільм отримав назву Borderless ("Без кордонів") - його спродюсувала компанія REA Film, а режисером став Ніколас Морганті Патріньяні.

Джерело: ютуб-канал Rosario Gorgone

Мережа обговорює фільм про кохання між солдатом РФ і українцем

Без кордонів" – гей-історія кохання російського солдата та українського хлопця в контексті нинішньої російсько-української війни, – мовиться в описі до фільму.

За сюжетом 17-річний українець Денис їде від війни до Італії, де живе його бабуся. Він постійно згадує про свого "бойфренда" – 19-річного Дмітрія з Росії.

Ба більше у стрічці, є кадр, де російський окупант у формі з триколором обіймається з українцем – ці події нібито відбуваються у жовтні 2021 року в Харкові.

У липні 2022 року росіянин кидає армію. Денис залишає бабусі записку з текстом: "Вибач бабусю я мусив ити. Скоро повернуся з ним. Бережи Астора, я тебе люблю. Денис".

Коли бабуся читає це, по телевізору на фоні показано наслідки обстрілів Харкова.

Українець вирушає на зустріч зі своїм "коханцем" на українсько-молдовський кордон. У відео Денис та Дмітрій біжать одне одному назустріч, але росіянин збивається з ніг, а Денис перечіплюється через розтяжку.

Наш короткометражний гей-фільм розповідає лише про одну з багатьох трагедій, що відбуваються в тіні війни, часто приречених на забуття. Кохання двох хлопців, пригнічених гнобленням влади, регресією політики до чистого насильства проти неозброєних цивільних, зворушує нас, бо завдає болю нашим обіймам, нашій симпатії, найдорожчому, чим ми є і що маємо, – коментує своє скандальне творіння Розаріо Горгоне.

За словами сценариста, він спілкувався з реальним українцем Денисом, який відвідував свою бабусю в Римі у березні 2022 року.

Горгоне подякував хлопцю за те, що "він надихнув на створення цього короткого художнього відео, поділившись інсайдерською розповіддю про війну, що триває".

Як мережа відреагувала на скандальний фільм Borderless:

  • Мої очі кровоточать! Я шокована!;

  • Що я щойно подивився? Як це розуміти?

  • Вирішили хайпанути на війні та на скандалі навколо цього;

  • Яка ж бридота... Жодної поваги до українського народу...;

  • Вони вбивають і катують нас, вони забирають наші домівки, а ти перетворюєш наші страждання у свій маленький романтичний фільм? Як квір-українка, я приголомшена. Ми НІКОЛИ не пробачимо того, що з нами зробили росіяни;

  • Яка хвора людина може таке зробити і вважати це романтикою. Російські покидьки повинні горіти в пеклі, а не бути романтизованими;

  • "11 хвилин марення божевільного. Відкривайте новини і знайомтеся з темою ВІЙНИ, тупий пропагандист.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?