Чуттєва колоборація: Жадан знявся у кліпі Христини Соловій
Категорія
Культура
Дата публікації

Чуттєва колоборація: Жадан знявся у кліпі Христини Соловій

Чуттєва колоборація: Жадан знявся у кліпі Христини Соловій
Джерело:  online.ua

Письменник та музикант Сергій Жадан знявся в кліпі на нову пісню Христини Соловій "Юність".   Разом із співачкою вони зіграл чуттєву історію кохання.

Джерело: VOGUE

Жадан та Соловій знялися у романтичному кліпі співачки

"Юність" - новий щемкий трек співачки Христини Соловій: історія кохання, історія про бажання жити і любити попри все. У кліпі на трек "Юність" знявся український письменник та музикант Сергій Жадан: з Христиною Соловій вони грають чуттєву історію кохання. "Це була унікальна нагода опинитися в кадрі з улюбленою співачкою, - каже Жадан.

 За словами Христини Соловій, ідея колаборації із Сергієм Жаданом зʼявилася рік тому, коли співачка створила кавер пісні "Я помру від застуди" легендарних "Мертвих Півнів" на слова письменника .

Ще до великої повномасштабної війни домовились створити щось разом.
Сергій Жадан найкраще втілив образ головного героя у моєму кліпі, бо у його поезії так само присутня вічна юність, а в його особистості я відчуваю збірний образ дорослої і впевненої, сучасної української культури, - каже Соловій.

Українська співачка розповіла, що зйомки кліпу завжди перекладалися через обстріли і повітряні тривоги та щільні концертні графіки артистів.

Тож, дві години на холоді, на мотоциклі з оголеними ногами теж важко назвати складністю... Маю також відзначити чуттеву роботу неймовірного оператора Сергія Бандераса.
Під час зйомки одного із моїх синхронів у машині я навіть побачила в його очах сльози. Він зізнався, що неочікував такої невимушеності, що сльози його - від краси. Нам всім зараз так потрібна краса, ніжність і щирість, – наголосила Соловій.

"Юність” - перший сингл з частини альбому "Rosa Ventorum" співачки. Над звучанням пісні працював український музичний продюсер Павло Литвиненко.

Кліп зняв режисер Віктор Скуратовський, який раніше працював з Христиною над відео до пісні "Біжи, Тікай" в дуеті з Сашою Чемеровим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?