Джамала зустрілася з Ентоні Блінкеном, Джулією Робертс та Джорджем Клуні — яскраві фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Джамала зустрілася з Ентоні Блінкеном, Джулією Робертс та Джорджем Клуні — яскраві фото

Джамала зустрілася з Ентоні Блінкеном, Джулією Робертс та Джорджем Клуні — яскраві фото
Джерело:  online.ua

У столиці США, Вашингтоні, відбулася щорічна церемонія нагородження Центру Кеннеді. Прийом лауреатів Кеннеді-центру відвідала відома українська співачка та переможниця "Євробачення" Джамала. Артистка розповіла про свою зустріч з впливовими американським політиками та голлівудськими зірками, а також поділилася вражаючими світлинами.

Джерело: Інстаграм-сторінка Джамали

Джамала зустрілася з американськими політиками та зірками

Артистка розповіла, що їй вдалося поспілкуватися з відомим актором Джорджем Клуні (цьогорічний лауреат - ред.) та його дружиною Амаль, зіркою Голлівуду Джулією Робертс, спікеркою Палати представників США Ненсі Пелосі, очільником Держдепу США Ентоні Блінкеном, Боно (лауреат цього року - ред) та іншими.

Ненсі Пелосі та Джамала (фото - instagram.com/jamalajaaa)

Співачка звертає увагу на те, що всесвітньо відомі політики та зірки під час їхніх бесід щиро висловлювали підтримку українському народу.

Джамала та Джулія Робертс (фото - instagram.com/jamalajaaa)

Джамала відверто зізнаєтся, що для неї ця подія стала ще одним заходом, на якокому вона нагадала світу про боротьбу та страждання усіх українців.

Джамала та Ентоні Блінкен (фото - instagram.com/jamalajaaa)

Відчувала підтримку у кожній з розмов! Не можу розповісти всього, але це були дуже важливі для мене діалоги. Про Україну, про допомогу та реалії війни. Кожен та кожна пишаються нашою боротьбою. Одні з найвпливовіших людей Америки висловлювали свої слова підтримки для України. Це було важливо почути. Також важливо бачити дії, і я сподіваюся на те, що нам допомагатимуть і надалі. Будуть з нами до кінця, як сказав мені особисто Ентоні Блінкен, — розповідає українська співачка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?