Kalush Orchestra із польським репером Szpaku розчулили мережу треком Nasze Domy
Категорія
Культура
Дата публікації

Kalush Orchestra із польським репером Szpaku розчулили мережу треком Nasze Domy

Kalush Orchestra із польським репером Szpaku розчулили мережу треком Nasze Domy
Джерело:  online.ua

Після тріумфу на "Євробаченні-2022" український гурт Kalush Orchestra продовжує регулярно тішити своїх шанувальників якісною музикою та дивувати неочікуваними колабораціями із всесвітньо відомим артистами. Цього разу наші музиканти записали спільний трек з польським репером Szpaku, який отримав назву Nasze Domy (Наші будинки - ред.)

Джерело: ютуб-канал  Kalush Orchestra

Kalush Orchestra із репером Szpaku представили трек Nasze Domy

Пісня записана двома мовами і передає солідарність поляків та їхню підтримку Україні у боротьбі з країною-агресоркою Росією.

За словами артистів, ідея треку з’явилася практично миттєво, і хіт було створено з нуля лише за один день.

Коли твій дім перебуває у твоєму серці, його тепло ніколи не перестане зігрівати твою душу. Як би далеко не забрала доля наші тіла, наші душі завжди живуть у будинках, де ми народилися, і ходять вулицями, що ведуть до наших шкіл. У кожного народу є своя історія. Польський та український народи пережили схожі часи боротьби. Тому пісня ґрунтується на справжніх почуттях. Ми знаємо, як це боротися за свій клаптик землі, тому що ми не гості на цій планеті. Ми господарі, які хочуть, щоб у вікні кожного будинку світилося світло тепла та спокою. Слава Україні! — коментують свою роботу Kalush Orchestra та Szpaku.

До слово, нещодавно Kalush Orchestra представив вражаючу колаборацію з фінським рок-гуртом The Rasmus під назвою "In The Shadows of Ukraine".

Що важливо розуміти, новий хіт став поєднанням відомої пісні фінів "In the Shadows" 2003 року і українського фольку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?