Гурт TVORCHI представить Україну на Євробаченні-2023 — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт TVORCHI представить Україну на Євробаченні-2023 — відео

Гурт TVORCHI представить Україну на Євробаченні-2023 — відео
Джерело:  online.ua

17 грудня у столиці України відбувся довгоочікуваний фінал Нацвідбору на Євробачення-2023, який у травні проведуть у Великій Британії. Представляти нашу Батьківщину в Ліверпуль поїде гурт TVORCHI, який зміг підкорити не лише вибагливих глядачів, але й жюрі.

Джерело: ютуб-канал "Євробачення Україна | Eurovision Ukraine official"

TVORCHI перемогли у Нацвідборі на Євробачення-2023

Не можна не звернути увагу на те, що вперше в історії України відбір на Євробачення провели в укритті. Незважаючи на усі труднощі, організаторам вдалося зібрати фіналістів у максимально безпечному, наскільки це можливо, місці та вибрати гідного переможця Нацвідбору.

Цьогоріч було обрано 10 фіналістів, які дивували українців та світ своїми музичними новинками.

Перемогу вдалося вибороти відомому гурту TVORCHI з колоритною композицією "Heart of Steel".

Нацвідбір на Євробачення-2023 – дивіться відео онлайн: TVORCHI – Heart of Steel

Що цікаво, напередодні фіналу букмекери прогнозували перемогу українській співачці Jerry Heil. Друге місце віддавали бандуристці KRUTЬ, а третє розділили гурт TVORCHI та колоритна гуцулка FIINKA.

Що відомо про гурт TVORCHI

TVORCHI – електронний гурт, у складі якого всього двоє музикантів: саунд-продюсер Андрій Гуцуляк та вокаліст Джеффрі Кенні. На сьогодні гурт має 4 альбоми. Також вони були учасниками Нацвідбору на "Євробачення-2020".

Знайомство музикантів було випадковим: одного разу Андрій Гуцуляк підійшов на вулиці до Джеффрі Кенні, щоб поспілкуватися англійською мовою та перевірити свій рівень знань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?