Коли вийде найдорожчий український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" — названо дату
Категорія
Культура
Дата публікації

Коли вийде найдорожчий український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" — названо дату

Коли вийде найдорожчий український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" — названо дату
Джерело:  online.ua

Український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" вийде у широкий прокат 2 березня.

Джерело: сторінка мультфільму "Мавка. Лісова пісня"

Коли вийде у прокат мультфільм Мавка. Лісова пісня

Автори мультфільму зазначають, що виходити у прокат зараз, коли працює лише половина українських кінозалів, було непростим рішенням.

Найбільш прикрим фактором є той, що стрічку, над якою ми так ретельно працювали, побачать не всі. Ми впевнені, вихід «Мавки» стане знаковою подією, адже принесе із собою емоційне послання про перемогу світла над темрявою і любові над ненавистю. Ці смисли увесь час були закладені у мультфільм, але зараз, на жаль, стали ще більш актуальними.

Творці додають, що після релізу в Україні розпочнеться широкий прокат мультфільму за кордоном. Зокрема, стрічку покажуть у Франції, пізніше у Європі, а також у країнах Близького Сходу і Північної Африки.

Трейлер мультфільму Мавка. Лісова пісня

Мультфільм розповість про кохання Душі Лісу Мавки та звичайного сільського хлопця Лукаша. Їхньому коханню протистоїть Килина, яка хоче дістатися до Серця Лісу. Щоб використати Мавку, Килина використовує закоханого Лукаша й селян, душі котрих наповнює злобою та страхом.

Станом на липень 2021 року загальний бюджет мультфільму «Мавка. Лісова пісня» оцінюється в 187 млн грн. Виробництво фільму розпочалося у вересні 2015 року.

"Мавка. Лісова пісня" створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня" та образів народної міфології.

Мавку озвучила акторка Наталка Денисенко, співачка Христина Соловій записала два офіційних саундтреки фільму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?