Невідомий у США відкрив стрілянину в парку, є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

Невідомий у США відкрив стрілянину в парку, є загиблі

Невідомий у США відкрив стрілянину в парку, є загиблі
Джерело:  online.ua

В неділю ввечері, 22 жовтня, в американському місті Александрія, Вірджинія, у парку Ветеранів сталася стрілянина. Поліцейські, які прибули на місце події, знайшли двох загиблих і одного важко пораненого.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter місцевої поліції.

"Дві жертви померли на місці події, третю людину госпіталізували до районної лікарні з серйозними травмами. Наразі поліцейські продовжують працювати в районі інциденту", - повідомила поліція США.

Читайте також: У криворізькому кафе чоловік відкрив стрілянину, є поранені

Правоохоронці також повідомили, що на момент, коли вони прибули на місце події, двоє людей вже були мертві.

Місцевим мешканцям наразі нічого не загрожує, поліція контролюють ситуацію, проте особу стрілка поки не встановили, триває розслідування. Жителі говорять, що пострілів не чули.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку жовтня американські ЗМІ оприлюднили фото та відео з готельного номера 64-річного стрілка Стівена Педдока, що вбив 59 осіб у Лас-Вегасі під час фестивалю кантрі-музики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?