У криворізькому кафе чоловік відкрив стрілянину, є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

У криворізькому кафе чоловік відкрив стрілянину, є поранені

У криворізькому кафе чоловік відкрив стрілянину, є поранені

В ніч на 30 вересня в одному з кафе у місті Кривий Ріг чоловік відкрив стрілянину, поранення отримали двоє людей. Потерпілих доправили до лікарні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ НП в Дніпропетровській області.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області повідомив, що того вечора злочинець був у стані сильного алкогольного сп’яніння, між ним та іншим відвідувачем кафе виник конфлікт. В результаті цього він здійснив декілька пострілів в бік опонентів сигнально-стартовим пістолетом "Сталкер".

Внаслідок стрілянини двоє чоловіків отримали травматичні поранення тіла, їх відправили у міську лікарню.

Читайте також: Стрілянина в Лас-Вегасі: з'явилися нові дані про жертви та відео

Стрільцем виявився 30-річний безробітний житель Кривого Рогу, він зізнався у скоєному, наразі його затримано.

Згідно із заявою, у його діях вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Як повідомляв ONLINE.UA, поліція Лас-Вегаса назвала ім’я чоловіка, який під час концерту у Лас-Вегасі вбив 50 людей і поранив більше 200. Ним був 64-річний американець Стівен Педдок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?