Невже це кінець: новий кліп "Время и Стекло" змусив плакати усіх фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Невже це кінець: новий кліп "Время и Стекло" змусив плакати усіх фанатів

Невже це кінець: новий кліп "Время и Стекло" змусив плакати усіх фанатів
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт "Время и Стекло", хіти якого підкорювали серця слухачів зі всього світу, а кліпи збирали десятки мільйонів переглядів, 10 березня презентував нову довгоочікувану відеороботу на трек "Навсегда/Никогда". Варто зазначити, що багатьох фанатів даний кліп змусив просто плакати, адже у новій емоційній роботі артистів показано тернистий шлях до успіху, зібрано найяскравіші моменти впродовж 10-річної кар'єри, а також є неоднозначний натяк на розпад гурту, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що меланхолійна пісня "Навсегда/Никогда" увійшла до останнього альбому VISLOVO. 10 березня трек нарешті оприлюднили на офіційному ютуб-каналі "Время и Стекло". Для нової відеороботи колектив зібрав у одному відео найбільші досягнення від старту кар'єри, який був ще 10 років тому. До архівних кадрів увійшли ексклюзивні моменти зі зйомок кліпу та спільних святкувань, найгучніших подій особистого життя.

Що цікаво, новий кліп з'явився у мережі лише декілька годин тому, однак уже зібрав тисячі лайків та коментарів від відданих фанатів Наді та Позитива. Шанувальники розцінили нову пісню "Время и Стекло", як прощальну роботу у спільній музичній кар'єрі.

"Невже це кінець?! Я не хочу в це вірити; мушу зізнатися, що плакала, коли переглядала кліп, згадувала всі це моменти... на останніх секундах - просто розридалася, коли побачила, що вони розходяться у різні боки; вони назвали роботу "Время истекло" - це знак; ви завжди будете в нашому серці - ваша музика та ваша щирість; мені боляче плакати та розуміти, що все закінчується; цього просто не може бути! не вірю!; Надя, Позитив - не робіть цього! Ми так любимо вас", - коментують новий кліп "Время и Стекло" фанати.

Наголошуємо, що самі артисти чутки про розпад гурту поки не коментували - наразі це лише здогадки фанатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Тіну Кароль накинулися із гучними звинуваченнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?