Неймар ризикує втратити Лігу чемпіонів через вчинок на полі - у чому річ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Неймар ризикує втратити Лігу чемпіонів через вчинок на полі - у чому річ

Неймар ризикує втратити Лігу чемпіонів через вчинок на полі - у чому річ
Джерело:  online.ua

Нападник французького клубу ПСЖ Неймар потрапив у скрутну ситуацію після останнього матчу. Організатори Ліги чемпіонів можуть відсторонити його від фінального двобою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Наголошується, що бразильська зірка футболу порушив карантинні правила, які ввели на тлі пандемії COVID-19.

Напередодні, 18 серпня, паризька команда вийшла на поле проти РБ Лейпциг у боротьбі в півфіналі турніру. ПСЖ розгромив суперника з рахунком 3:0, після фінального свистка Неймар зняв футболку та обмінявся на іншу з одним з футболістів німецького клубу.

Згідно з правилами Ліги чемпіонів, гравці, які зважилися на обмін футболками, присуджуються до дискваліфікації на одну гру та повинні проходити 12-денну самоізоляцію.

Загострює ситуацію те, що вже 23 серпня ПСЖ на правах переможця в півфіналі повинен боротися за чемпіонство в турнірі. Клуб не діставався до півфіналу останні 25 років, а у 1995-му він дійшов до цього етапу, але програв.

Слід нагадати, Лігу чемпіонів дограють у стислому форматі, оскільки турнір був паралізований глобальною епідемією коронавірусу. Протягом серпня організатори планують завершити його разом з лігою Європи, щоб восени розпочати новий сезон.

Суперник ПСЖ наразі невідомий. Ввечері у середу, 19 серпня, на полі лісабонської арени боротимуться "Ліон" та "Баварія" - за право на двобій у фіналі проти французів.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні стартує чемпіонат по футболу 2020-21. УПЛ вже затвердила розклад перших матчів, які почнуться 21 серпня. У новому сезоні FAVBET Ліги візьмуть участь команди: Шахтар, Динамо, Зоря, Десна, Олександрія, Колос, Дніпро-1, Маріуполь, Олімпік, Ворскла, Львів, Минай, Рух, Інгулець.

Відкриють сезон Олімпік і Динамо. Також на цей день запланований матч між Шахтарем з Колосом, якщо "гірники" не пройдуть до фіналу Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?