Ні капітуляції: Зеленський образився на викрики х***о
Категорія
Політика
Дата публікації

Ні капітуляції: Зеленський образився на викрики х***о

Ні капітуляції: Зеленський образився на викрики х***о
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський негативно сприйняв кричалку "Зеля і Путін – Ху*ло", яка лунала на віче "Зупинимо капітуляцію", учасники якого виступали проти реалізації так званої "формули Штайнмаєра". Про це він розповів під час зустрічі з журналістами під час так званого "прес-марафону" в Києві, передає ONLINE.UA.

"Якщо ми говоримо з приводу іміджу президента, я чув, що… багато людей кричало на мене, якісь слова – те, що кричали колись на пана Путіна, і я чув ці слова. Тому, коли ми з вами говоримо про акцію "Ні капітуляції", "Ні зраді", чи просто "давайте, хто гучніше образить президента України", я сприймаю це дуже негативно. Тому, що мене ще ніколи в житті словом на п'ять букв, починаючи з "х" і закінчуючи "о", не називав і я думаю, що в цьому головна відповідь.Я сьогодні з вами зустрічаюсь, з кожним з вас з самого ранку, тому що я поважаю. Якщо ви починати хочете зі мною розмову зі слова, яке починається на "х" і закінчується на "ло", я хотів би щоб ви це сказали 73% українців, які проголосували за це "х – ло", - наголосив президент.

На думку глави держави, більшість людей, яка там була, прийшла, тому що не було комунікації з ним, і вони не переконані, що це не правильно приймати "формулу Штаймаєра".

"Але зараз зрозуміло, що ми прийняли просто текст цієї формули, але ми знаємо точно, що про це говорять… представники, які прийшли ще щось покричати таке образливе, як я вам сказав", - додав Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський під час пресмарафону  розкрив свою стратегію щодо повернення Криму. Він заявив, що кримське питання буде підніматися на нормандському саміті, де раніше ніколи не обговорювали анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?