Ні війни, ні миру: американський розвідник дав прогноз відносинам України з Кремлем
Категорія
Україна
Дата публікації

Ні війни, ні миру: американський розвідник дав прогноз відносинам України з Кремлем

Ні війни, ні миру: американський розвідник дав прогноз відносинам України з Кремлем
Джерело:  Голос Америки

У 2016 році Кремль буде усіма силами заважати  інтеграції України із Заходом  і продовжуватиме тиснути на Київ. При тому на Донбасі не варто чекати масштабного вторгнення Росії, хоча й миру там також не буде.

Про це заявив голова Національної розвідки США Джеймс Клеппер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Голос Америки.

"Москва продовжуватиме говорити про подальшу регіональну інтеграцію, посилюючи тиск на сусідні країни, аби вони наслідували приклад Вірменії, Білорусі, Казахстану та Киргизстану, вступаючи у очолюваний Москвою Євразійський економічний союз", — впевнений розвідник.


Також він наголосив, що широкомасштабного військового вторгнення Росії в Україну не очікується, так само, як і повного мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Конфлікт вздовж контактної лінії, вірогідно, буде так само ускладнювати пошуки політичного вирішення, а потенціал для ескалації буде зберігатися", - сказав Клеппер.

В той же час, на думку розвідника, Україна буде зіштовхуватись із "серйозними проблемами", серед яких — продовження реформ та прийняття змін до Конституції, у відповідності із вимогами мінських домовленностей.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок бойовиків ДНР розповів про "військову хитрість", що наносить удар по економіці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?