Нічна атака дронів на Підмосков'я: момент вибуху потрапив на відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Нічна атака дронів на Підмосков'я: момент вибуху потрапив на відео

Нічна атака дронів на Підмосков'я: момент вибуху потрапив на відео
Джерело:  online.ua

Нічна атака дронів на Підмосков'я: момент вибуху потрапив на відео. У Красногорську нібито збили два ударних безпілотника.

Джерело: росЗМІ

Нічна атака дронів на Підмосков'я

Мер Москви Сергій Собянін повідомив, що у Московській області вночі знищено два ударних безпілотники.

ППО збили два ударні безпілотники. Один у районі Красногорська, інший у районі Часців, – написав він у телеграмі.

Міністерство оборони РФ додало, що два БПЛА в ніч на 22 серпня були пригнічені комплексами РЕБ і зазнали краху над територією Брянської області. Постраждалих немає.

Російські Телеграм-канали повідомляють про вибух у Красногорську. Після чого у будинках повилітали вікна, пошкоджено автомобілі. На асфальті одного з дворів лежать уламки, ймовірно, БПЛА.

Сам момент вибуху дрона потрапив на відео.

Стверджується, що над Красногорськом дрон було збито у районі будівлі уряду Московської області.

Вибух також чули жителі московського району Строгіно. Після вибуху у небі злійнявся стовп диму.

За інформацією росЗМІ, у Красногорську пошкоджено фасад і вікна 25-поверхівки та припарковані поруч з будинком автомобілі.

Усі столичні аеропорти вночі закривали на вильоти і прильоти. Згодом "Шереметьєво" та "Домодєдово" почали приймати рейси після тимчасового закриття.

Атаки дронів на РФ

Уранці 21 серпня дрон-камікадзе впав на території аеродрому "Шайковка" в Кіровському районі Калузької області РФ. За попередньою інформацією, пошкоджено літак.

20 серпня російські окупанти заявили про збиття нібито трьох дронів над Ростовською областю, два з яких упали на території військової частини.

Зранку 11 серпня у Москві оголосили про загрозу атак БпЛА та ввели режим "ковер". Згодом стало відомо про потужні вибухі у центрі російської столиці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?