У центрі Москви пролунали вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Москви пролунали вибухи

У центрі Москви пролунали вибухи
Джерело:  online.ua

Зранку, 11 серпня, у Москві оголосили про загрозу атак БпЛА та ввели режим "ковер". Згодом стало відомо про потужні вибухі у центрі російської столиці. 

Джерело: російські ЗМІ та Telegram-канали

Що відбувається в Москві 

За попередньою інформацією від Telegram-каналу Baza із посиланням на очевидців, в районі Карамишевської набережної вибухнув безпілотник.

Неподалік від столиці ворожої держави, у районі міста Кубинка, росіяни зафіксували невідомий безпілотний літальний апарат, через що довелось вжити заходів.

Як пишуть пропагандисти, режим "Ковьор" оголошують у разі виявленні невідомого об'єкта в небі, що перетнув кордон. У таких випадках закривають повітряний простір на всіх висотах і ніхто не може літати, окрім військових чи рятувальних бортів.

Водночас у "Внуково" через запровадження цього режиму виникнув справжній колапс. Через це є масова затримка рейсів на виліт та приліт, а також деякі літаки кружляють у небі, адже не можуть здійснити посадку.

Що відомо про колапс в російській столиці через атаки БпЛА 

Щонайменше шести літакам не дозволена посадка, ще 16 – затримано зліт. Частина бортів кружляє в небі, інша – збирається рушати в запасні аеропорти в Домодєдово та Шереметьєво. Зокрема, літак із Санкт-Петербурга – кружляє над Тверью, чекаючи нову інформацію від диспетчерів, - заявляють кремлівські пропагандисти. 

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?