Нічого доброго не буде - Путін раптово звернувся до Зеленського з погрозами
Категорія
Політика
Дата публікації

Нічого доброго не буде - Путін раптово звернувся до Зеленського з погрозами

Нічого доброго не буде - Путін раптово звернувся до Зеленського з погрозами
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін вже зганьбився на весь світ переписуванням історії Другої світової війни, але продовжує наполегливо стояти на своєму і загрожувати всім, хто не згоден з його позицією. На цей раз його обурили слова президента України Володимира Зеленського, який вважає, що СРСР нарівні з фашистською Німеччиною відповідальна за розв'язання Другої світової війни. Про це український лідер заявив ще під час свого візиту до Польщі в січні, але Путін раптово вирішив відреагувати на цю заяву Зеленського, попередивши українського лідера, що ці слова нічим хорошим обернуться не тільки для самого Зеленського, але і негативно позначаться на відносинах Москви і Києва . Про це Путін заявив 21 червня в ефірі російського телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Негативно. Я думаю, що і для самого Володимира Олександровича нічого в цьому хорошого немає. Маю на увазі, що сама Україна сильно постраждала під час Другої світової війни", - заявив Путін, відповідаючи на запитання про своє ставлення до заяви Зеленського про війну.

Це не перша реакція Путіна на слова Зеленського про війну. Раніше глава Кремля називав "нісенітницею" заяви президента України про те, що українці брали участь у звільненні концтабору смерті Аушвіц (Освенцим). Путін вважає, що подібні висловлювання є "плювком в обличчя" тим, хто воював проти нацизму.

Нагадаємо, нещодавно Путін оприлюднив свою статтю під назвою "75 років Великої Перемоги: спільна відповідальність перед історією і майбутнім". У ній він скидає відповідальність за розпалювання глобальної війни з Москви і прямо звинувачує Захід. Також Путін виправдовує дії сталінської дипломатії і особливо пакт Ріббентропа-Молотова, так як Захід нібито кинув Радянський Союз напризволяще, один на один з нацистським агресором.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії Путіна спіймали на цинічній брехні  про Другу світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?