Нічого не вийде - глава МОЗ жорстко відреагував на звинувачення Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічого не вийде - глава МОЗ жорстко відреагував на звинувачення Ради

Джерело:  online.ua

Нещодавно народна обраниця від фракції "Голос" Олександра Устінова під час виступу у Верховній Раді звинуватила главу МОЗ у брехні, а також наголосила, що її фракція буде збирати голоси за відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я. Мінінстр охорони здоров'я зразу ж відерагував на закиди нардепів - він заявив, що його діяльність йде врозріз з особистими інтересами представників парламентської фракції партії "Голос". Своєю думкою він поділився 5 червня під час брифінгу, передає ONLINE.UA.

"Деякі представники партії Голос протягом 3-4 років просто вбивали українську медицину, ведучи над нею експеримент. А деякі представники яскраво підтримували це вбивство української медицини. А зараз цьому прийшов кінець. Ніхто більше не буде вбивати українську медицину. Її будуть реформувати", - заявив Максим Степанов.

Окрім того, він наголосив, що йому зрозуміло, чому він став таким незручним міністром для народних обранців із партії "Голос".

"Відразу можу їм відповісти, що такі спроби і такі думки у них, що вони якимось чином можуть зупинити мене на тому шляху, який ми обрали саме з побудови якісної медицини - у них нічого не вийде. І немає різниці, що вони роблять, принаймні, для мене", - підкреслив очільник МОЗ.

Варто звернути увагу н ате, що нещодавно Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Службу безпеки України порушити кримінальне провадження щодо Степанова за позовом народної обраниці Верховної Ради від партії "Голос" Олександри Устинової.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 5 червня, під час доповіді очільника МВС Арсена Авакова перед українським парламентом, розгорівся новий скандал. Міністр внутрішніх справ неочікувано для всіх зірвався на народну обраницю від фракції "Голос" Інну Совсун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?