Нічого у них не вийде: Порошенко все-таки приїхав на допит у ДБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Нічого у них не вийде: Порошенко все-таки приїхав на допит у ДБР

Нічого у них не вийде: Порошенко все-таки приїхав на допит у ДБР
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Петро Порошенко приїхав у Державне бюро розслідувань, де 25 липня мав відбутись його допит, повідомляє ONLINE.UA.

Політик поскаржився на те, що через допит переніс важливу міжнародну зустріч.

"Незважаючи на те, що ні я, ні мої представники жодного разу не отримували жодного документу по запрошенню, ми спілкуємось виключно з телеграм-каналом пана Портнова (Андрій Портнов – екс-заступник голови Адміністрації Віктора Януковича – УП), який у нас є "представником" ДБР, незважаючи на те, що сьогодні була міжнародна зустріч в мене призначена на 15 годину, я вимушений був перенести міжнародну зустріч і реагувати на ті інсенуації, які запускає і пан Портнов, і окремі представники ДБР, і сьогодні з'явитися сюди для того, щоб повністю спростувати потуги Портнова і його поплічників з Російської Федерації для того, щоб дискредитувати України. У них це точно не вийде", - заявив Порошенко.

Згодом речниця ДБР Анжеліка Іванова розповіла журналістам, що допит Порошенка розпочався, попри те, що раніше його адвокати просили перенести слідчу дію на 2-3 тижні. Вона зазначила, що слідчі були готові проводити допит, він триватиме не менше години.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше співробітники НАБУ здійснили кілька обшуків  у компаніях, наближених до Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?