Ніхто не сидить, а соратник Януковича пішов до Порошенка: активіст про життя на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Ніхто не сидить, а соратник Януковича пішов до Порошенка: активіст про життя на Донбасі

Ніхто не сидить, а соратник Януковича пішов до Порошенка: активіст про життя на Донбасі
Джерело:  online.ua

Правозахисник Станіслав Чорногор заявив, що ніхто з колишніх соратників екс-президента-утікача Віктора Януковича не сидить, а навпаки продовжує вести бізнес в Краматорську Донецької області, або займає місце в партії "Блок Петра Порошенка".
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Потрібно розуміти такі речі: Краматорськ - це батьківщина регіональського кубла. Я називаю імена людей, які саме краматорчане: Раїса Богатирьова (віце-прем'єр-міністр України-міністр охорони здоров'я України в уряді Миколи Азарова, - ONLINE.UA), Віктор Пшонка (генеральний прокурор України під час президентства Віктора Януковича, - ONLINE.UA), Анатолій Близнюк (екс-голова Донецької обласної державної адміністрації, міністр регіонального розвитку в уряді Азарова, - ONLINE.UA), Георгій Скудар (гендиректор АТ "Новокраматорський машинобудівний завод", народний депутат України, - ONLINE.UA). Усе зрозуміло? Віддані Януковичу Близнюки мають в місті бізнес, і у них все добре. А їх партнером виступає Максим Єфімов - великий бізнесмен, який був депутатом нашої міськради від Партії регіонів, а сьогодні він нардеп від блоку Петра Порошенка", - сказав активіст.

Читайте також: Перед війною на Донбасі "тасували" міліцію, а людей вивозили в Росію на тренінги - активіст
За словами правозахисника, життя в Краматорську після зміни влади не змінилося.
"Чи потрібно говорити про те, в який печалі ми живемо? Тут реально нічого не змінилося в місті. Заплямовані менти продовжують працювати - в кращому разі, їх звільнили за дискредитацію звання працівника МВС, а вони потім відновилися через суд. З чиновників теж ніхто не сидить", - сказав Чорногор.
Більше читайте в інтерв'ю Станіслава Чорногора на ONLINE.UA: На Донбасі патріотам не дали зброю, а зараз у людей Януковича все добре - активіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?