Юрій Нікітін назвав справжню причину розпаду гурту "НеАнгели"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юрій Нікітін назвав справжню причину розпаду гурту "НеАнгели"

Юрій Нікітін назвав справжню причину розпаду гурту "НеАнгели"
Джерело:  online.ua

4 березня один із найуспішніших жіночих дуетів "НеАнгели" припинив своє існування після 15 років у шоу-бізнесі. Продюсер гурту Юрій Нікітін зразу ж вирішив пояснити, що сталося. Чоловік запевнив, що ініціатором такого радикального рішення був саме він. За словами Нікітіна, співачкам варто розпочинати сольні кар'єри. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

Слава Камінська та Вікторія Смеюха підкорили українську аудиторію романтичними хітами про кохання. Наразі вони вже почали готуватися до старту сольних кар'єр, оскільки наразі жінки мають різні творчі амбіції.

Юрій Нікітін звернув увагу на те, що рішення про розпад колективу – це не спонтанний крок солісток. Як ствреджує продюсер, 6 місяці тому він зважився запропонувати Славі та Вікторії сольний формат, який, на переконання музиканта, є логічним продовженням їхніх кар'єр.

"Дівчата весь цей час ростуть, вони не стоять на місці. Початок сольних кар'єр – це неминучість, і я це розумію і приймаю. Тому їхній перехід з дуетного формату в формат сольних кар'єр – це абсолютно закономірна історія", – наголосив представник "НеАнгелів".

За словами Юрія Нікітіна, поєднувати сольну кар'єру з роботою в колективі – просто неможливо, оскільки хтось зі співачок швидше набиратиме оберти й забуде про гурт. Окрім того, ні для кого не секрет, що в учасниць доволі напружені стосунки, а це також блокує подальший розвиток дуету.

"Мене такий формат не влаштовує, тому я запропонував розходитися на сольні кар'єри. На цьому етапі це логічне перезавантаження, яке точно на користь піде всім", – заявив наставник гурту.

Згідно з останніми даними, Юрій Нікітін буде залишатися продюсером гурту "НеАнгели", а також продовжує співпрацю зі Славою Камінською та Вікторією Смеюхою. Попри те, що нових пісень, кліпів, альбомів і концертів більше не буде, проте весь репертуар співачки планують виконувати на корпоративах і закритих вечірках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український рок-гурт The Hardkiss потішив своїх відданих фанатів довгоочікуваною прем’єрою — шанувальники нарешті отримали змогу насолодитися новою піснею "Обійми".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?