Ніколи не допущу - Зеленський виступив з гучним попередженням
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніколи не допущу - Зеленський виступив з гучним попередженням

Ніколи не допущу - Зеленський виступив з гучним попередженням
Джерело:  online.ua

Напередодні вночі невідомі спалили автомобіль, який використовували журналісти програми "Схеми". Президент Володимир Зеленський виступив з цього приводу з жорстким попередженням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента України.

За його словами, він сподівається на відповідну й оперативну реакцію правоохоронців, усі винні повинні бути знайдені й покарані.

"Як президент України я завжди захищатиму права кожного громадянина, незалежно від його особистого ставлення до мене. Переконаний, що свобода слова – фундамент будь-якої демократичної країни. Журналістська діяльність ніколи не може бути підставою для переслідувань", - наголосив Зеленський.

Він нагадав, що в минулому багато працював з критикою представників тодішньої влади, тож обізнаний про проблеми, які це може створювати.

"Від неофіційних натяків "хлопці, ви дожартуєтесь" – до прослуховування, стеження, реальних перешкод та заборон у проведенні концертів чи зйомок. Я пройшов все це, я знаю, як це, і ніколи не допущу, щоб за мого президентства будь-яка критика влади тягнула за собою переслідування або залякування", - зауважив президент.

Нагадаємо, спалений автомобіль належав водію команди "Схем", Він був припаркований буквально під домом представника знімальної групи.

Журналісти "Схем" неодноразово отримували погрози за свою роботу. Особисті дані одного з водіїв медіа були оприлюднені зі скандалом Андрієм Портновим — колишнім поплічником Віктора Януковича, який повернувся в Україну.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський обурений свідомим нагнітанням ситуації з боку Олександра Лукашенка, який вже не в перший раз публічно нехтує дружніми відносинами з офіційним Києвом.

Він назвав нещодавню заяву білоруського колеги свідомою провокацією, якою той вкотре довів, що для нього вже нічого не вартує ані історична близькість наших двох народів, ані принцип взаємної допомоги сусідів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?