Ніколи цього не буде - ще одна країна безстрашно поставила Кремль на місце
Категорія
Світ
Дата публікації

Ніколи цього не буде - ще одна країна безстрашно поставила Кремль на місце

Ніколи цього не буде - ще одна країна безстрашно поставила Кремль на місце
Джерело:  online.ua

Україна ніколи не залишається без підтримки найнадійніших міжнародних партнерів та організацій, які регулярно нагадують Кремлю, що готові боротися за незалежність нашої країни до останнього. Так, нещодавно команда турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана вкотре підтвердила, що не збирається здаватися - вона заявила, що невизнання незаконної анексії Криму Росією є принциповою позицією Туреччини, яка ніколи не зміниться. Про це публічно нагадав міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в Анталії на спільній пресконференції з очільником МЗС України Дмитром Кулебою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецькі ЗМІ.

Мевлют Чавушоглу наголосив, що офіційний Київ та Анкара співпрацюють щодо цього питання на усіх міжнародних майданчиках.

"На кожному такому майданчику ми підтримуємо територіальну цілісність України, а також її суверенітет, і завжди дуже чітко підтверджуємо на кожній платформі, що ми не визнавали і не визнаємо незаконну анексію Криму. Це наша принципова позиція, вона ніколи не зміниться, і ми завжди відверто про це кажемо", - підкреслив турецький дипломат.

Окрім того, представник Ердогана вкотре висловив співчуття родинам українських воїнів, які загинули у бойових діях на Донбасі, та звернув увагу на те, що Туреччина кожного року приймала на відпочинок дітей загиблих українських військових. Очільник МЗС України Дмитро Кулеба зі свого боку подякував Туреччині за позицію та зазначив, що вона проявляється "не лише в словах, а й діях".

Варто звернути увагу на те, що влада ЄС також нещодавно безстрашно поставила Путіна на місце. Євросоюз у своєму стилі розкритикував проведення голосування в Росії, результати якого дозволили очільнику Кремля залишитися при владі до 2036 року. Зазначимо, що 1 липня в Росії завершилося загальнонаціональне голосування щодо конституційних змін. Що цікаво, згідно з офіційними попередніми результатами, 78% росіян проголосували за поправки і 21% проти. Окрім того,зазначається, що явка склала близько 65%. Однак російські журналісти неодноразово повідомляли про фальсифікацію результатів голосування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головний переговорник Путіна та куратор по Донбасу Дмитро Козак висунув Україні новий безсоромний ультиматум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?