Німеччина — Україна. Де дивитися важливий матч Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Німеччина — Україна. Де дивитися важливий матч Ліги націй

Німеччина — Україна. Де дивитися важливий матч Ліги націй
Джерело:  online.ua

Вже ввечері у суботу, 14 листопада. українська збірна з футболу вийде на поле проти німецької національної команди. Сторони розіграють очки на груповому етапі Ліги націй. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднені деталі.

Двобій п'ятого туру відбудеться у "РБ Арені" у німецькому Лейпцигу. Його початок запланований на 21:45 за київським часом.

Транслюватиме важливу для української збірної гру телеканал "Футбол 1".

Слід нагадати, противниками України у групі D окрім Німеччини стали Іспанія та Швейцарія. Підопічні тренера Андрія Шевченка наразі обіймають третю сходинку, в їхньому активі 6 балів та лише одна перемога — над швейцарцями.

Лідирує у дивізіоні Іспанія з 7 балами, команда зазнала однієї поразки від України, однак пізніше відзначилася двома перемогами та нічиєю. Ситуація з українцями склалася майже навпаки — вони здолали іспанців, однак зазнали дві поразки поспіль. Утім, двобій проти Швейцарії дав ще одну перемогу.

Німеччина своєю чергою не зазнала жодної поразки у групі. Німці вже перемогли українську збірну один раз, а з усіма іншими суперниками вони розійшлися "миром".

У майбутньому українській національній команді також необхідно провести ще один матч проти швейцарців.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна з футболу програла в товариському матчі проти польської команди з рахунком 2:0. Головний тренер Андрій Шевченко пояснив, що команда не впоралася, адже допустила певні помилки.

За словами "наставника" команди, він водночас залишився задоволеним від гри футболістів. Утім, незадоволеність перш за все пов’язана з результатом, хоча українські гравці домінували на полі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?