Шевченко назвав покаранням несподівану поразку в матчі з Польшею
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко назвав покаранням несподівану поразку в матчі з Польшею

Шевченко назвав покаранням несподівану поразку в матчі з Польшею
Джерело:  online.ua

Українська збірна з футболу програла в товариському матчі проти польської команди з рахунком 2:0. Головний тренер Андрій Шевченко пояснив, що команда не впоралася, адже допустила певні помилки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ на пресконференції.

За словами "навальника" команди, він водночас залишився задоволеним від гри футболістів.
Утім, незадоволеність перш за все пов'язана з результатом, хоча українські гравці домінували на полу.

"Ми припустилися двох помилок і дуже сильно за них були покарані. Це футбол. Не потрібно робити із цього особливої драми. Я задоволений грою й футболістами. Якщо прибрати результат, то я назву цю гру позитивною для нас із точки зору команди", - наголосив Шевченко.

Він зауважив, тренерський штаб отримав цінну інформацію в підсумку.

"Ми намагалися збалансувати склад, як і Польща. Хтось провів 45 хвилин, хтось узагалі не грав. На нас попереду чекають важливі поєдинки. Товариська гра дала достатньо інформації обом тренерам, що головне. Не бачу сенсу давати по матчу якусь загальну оцінку. Для мене це позитивний поєдинок по віддачі, структурі та організації гри", - стверджує Шевченко.

Матч Україна-Польща мав бути контрольним напередодні нового раунду Ліги націй.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українські футбольні фанати спостерігали нове класичне дербі "Динамо" — "Шахтар", перемогу в якому отримали донеччани. Водночас штаби команд розійшлися у думках щодо причин такого результату. За словами тренера киян Мірча Луческу, переміг у двобої коронавірус COVID-19.

Водночас футбольний директор "Шахтаря" Даріо Срна наголосив, що перемога належить саме донецькому клубу, а не інфекції. Його команда вже була у такий же скрутній ситуації, як "Динамо", яке втратило 12 гравців через COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?