Німеччина відновлює футбольну лігу: розкрили ймовірну дату
Категорія
Спорт
Дата публікації

Німеччина відновлює футбольну лігу: розкрили ймовірну дату

Німеччина відновлює футбольну лігу: розкрили ймовірну дату
Джерело:  online.ua

У німецькій футбольній лізі планують вже найближчим часом поновити матчі — попри епідемію коронавірусу й карантин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Прем'єр-міністри федеральних земель у середу, 6 травня, проведуть відеоконференцію за участю канцлерки Ангели Меркель. Карантинні послаблення, зокрема стосовно футболу, стануть одним з питань на порядку денному.

Агентство інформує, що очільники регіональних урядів підтримують поновлення матчів. Ймовірною датою повернення Бундесліги у живий стан буде 15 травня. Утім, перші ігри проходитимуть без вболівальників на стадіонах.

Слід зауважити, усі країни Європи зупинили проведення національних футбольних чемпіонатів — окрім Білорусі, де влада зовсім майже не ухвалює рішень щодо боротьби проти COVID-19.

Французький уряд нещодавно оголосив про продовження заборони на масові заходи до 31 серпня, закрив остаточно таким чином власну лігу. Німеччина наразі, ймовірно, єдина європейська держава, яка поновить матчі вже у травні.

Водночас напередодні, під час підготовки до відновлення Бундесліги, виявили нові випадки COVID-19 серед футболістів. Лікарі провели 1,7 тисячі тестів та підтвердили 10 інфікованих.

Станом на 5 травня на території ФРН підтвердили 166 тисяч випадків нового коронавірусу. З них смертельні — близько 7 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти авторитетного спортивного журналу France Football обрали найбільш вражаючий гол в історії Ліги чемпіонів. На їхню думку, автором найкрасивішого голу європейського клубного турніру став Зінедін Зідан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?