Німеччина висунула умову зняття санкцій з Росії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Німеччина висунула умову зняття санкцій з Росії

Німеччина висунула умову зняття санкцій з Росії
Джерело:  online.ua

Очільниця Міністерства закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що влада її країни розглядає виведення всіх російських солдатів з України як передумову для скасування санкцій проти РФ. 

Джерело:  Bild am Sonntag

Німеччиниа озвучила умову скасування санкцій проти РФ

Припинення вогню може бути лише першим кроком. Нам зрозуміло, що санкції можуть бути зняті лише в тому випадку, якщо Росія виведе свої війська. Мир на умовах, продиктованих Росією, не принесе безпеки ні Україні, ні нам у Європі. У найгіршому разі це буде запрошення до наступної війни – ще ближче до наших кордонів, - заявила німецька дипломатка.

Глава МЗС Німеччини також звернула увагу на те, що офіційний Берлін більше не довіряє жодним обіцянкам російського диктатора Володимир Путіна.

Мирний порядок, який ми знали в Європі, був безповоротно зруйнований Путіним. Як би нам не хотілося, немає шляху назад до періоду до 24 лютого. Ми більше ніколи не можемо покладатися лише на обіцянки Путіна, - наголосила Анналена Бербок.

На її думку, міжнародній спільноті потрібно робити все можливе, щоб Україна була достатньо сильною, щоб самостійно ухвалювати рішення.

Анналена Бербок (фото — flickr.com)

Бо саме українці гинуть у цій війні і їм загрожують пригнічення та тиранія під російською окупацією. Ніхто немає права їм диктувати, - підкреслила німецька дипломатка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?