#Єпитання: у мережі запустили флешмоб до дебатів Порошенко і Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

#Єпитання: у мережі запустили флешмоб до дебатів Порошенко і Зеленського

#Єпитання: у мережі запустили флешмоб до дебатів Порошенко і Зеленського
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах набирає популярності флешмоб із хештегом #Єпитання напередодні дебатів кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Тепер усі бажаючі зможуть поставити питання обом кандидатам, передає ONLINE.UA

Умови флешмобу дуже прості - потрібно записати питання на відео до 15 секунд і розмістити запис у Facebook, Instagram або Twitter із хештегом #Єпитання. Найцікавіші запитання можуть потрапити в ефір під час трансляції дебатів.

Ініціаторами флешмобу стали "Громадське телебачення", "Суспільне", "Українська правда" та громадський рух ЧЕСНО.

Окрім того, вказано, що представники українських медіа закликали Порошенка та Зеленського взяти участь у теледебатах 19 квітня у студії Національної суспільної телерадіокомпанії. Адже саме такі дебати за гроші державного бюджету передбачені законом про вибори президента.

"Шоу на "Олімпійському стадіоні" ми вітаємо як одну з можливих форм агітації кандидатами. Але воно не може замінити офіційних дебатів з чітко визначеними правилами їх проведення", – сказано в заяві українських ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, у штабі кандидата у президенти шоумена Володимира Зеленського запропонували провести дебати телемостом у прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?