У Зеленського пропонують новий формат дебатів
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського пропонують новий формат дебатів

У Зеленського пропонують новий формат дебатів
Джерело:  online.ua

У штабі кандидата у президенти шоумена Володимира Зеленського запропонували провести дебати телемостом у прямому ефірі. З даною заявою виступив голова штабу Іван Баканов, передає ONLINE.UA.

"Ми йдемо на зустріч. Якщо дійсно так всі хочуть з нами подебатувати, щоб ні в кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде в студії на "Суспільному", а ми будемо на НСК "Олімпійському", будь ласка, можна буде поєднати картинки і подебатувати один з одним у прямому ефірі", – сказав він.

На питання журналістів, чому не розглядається можливість прийти до студії "Супільного", Баканов сказав наступне:

"Тому що, на нашу думку, на стадіоні більш відкрита атмосфера. Якщо почитати постанову ЦВК, якою регламентуються дебати на "Суспільному", там якось дивно воно пишеться: дебати у кімнаті. На нашу думку це якийсь просто пережиток радянського минулого. Нада ставати більш відкритими і не боятися виходити у публічний простір, у тому числі й на стадіоні", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Андрій Вігірінський вважає, що дебати Зеленського і Порошенка на стадіоні відбудуться, однак сенсу в них немає – це особливо нічого не змінить у ставленні виборців до кандидатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?