Нормандська зустріч: у Макрона виступили з важливим попередженням
Категорія
Політика
Дата публікації

Нормандська зустріч: у Макрона виступили з важливим попередженням

Нормандська зустріч: у Макрона виступили з важливим попередженням

Пресслужба французького лідера Еммануеля Макрона розповіла про зміну графіка учасників "нормандського саміту" та зробила попередження для всіх, хто слідкує за останніми політичними подіями у Парижі - завершити всі зустрічі у запланований час не вдасться.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Що цікаво, у Єлисейському палаці вже встигли показати пресі кімнату, де будуть зустрічатися лідери нормандської четвірки.

Кімната для зустрічі нормандської четвірки 

Варто зазначити, що після цієї спільної зустрічі мають продовжитися двосторонні переговори.

"Спільна пресконференція чотирьох лідерів мала розпочатися о 18:45 за місцевим часом. Та зрештою лідери вирішили не виходити до преси доти, доки не завершиться остання двостороння зустріч – між Зеленським та Путіним. Далі лідери зустрінуться знову, у форматі робочої вечері, та обговорять домовлене. Наразі очікується, що підсумкова пресконференція почнеться після вечері, о 21:00 за Парижем (22:00 за київським часом)", - розповідають у Макрона.

Зверніть увагу на те, що ці плани також можуть змінитися, адже уже зараз зустрічі затягуються; зокрема, переговори Зеленського з Меркель тривають довше, ніж очікувалося.

Нагадаємо, що основні теми переговорів українського лідера Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна на нормандському саміті в Парижі — обмін полоненими і припинення вогню на Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін серйозно налаштований на переговори із Зеленським  у рамках нормандського саміту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?