Нова піддослідна: названо ім'я нової ведучої шоу "Орел і решка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нова піддослідна: названо ім'я нової ведучої шоу "Орел і решка"

Нова піддослідна: названо ім'я нової ведучої шоу "Орел і решка"
Джерело:  online.ua

Новою ведучою шоу "Орел і решка" стане Аліна Астровська. Вона замінить Машу Гамаюн у другому сезоні проекту "Орел і решка. Морський сезон". її співведучим буде Коля Серга.

Ім'я нової ведучої "Орла і решки" повідомив режисер шоу Євген Синельников в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"А у нас, на роботі мрії, нова піддослідна. Аліна Астровська, вітаю!"- написав він у публікації.

Шанувальники шоу "Орел і решка" схвалили вибір нової ведучої. Вони вважають, що вона дуже схожа на Регіну Тодоренко - така ж харизматична, яскрава та весела.

Відомо, що Аліна Астровська уродженка Донецька. Вона позиціонує себе як багатогранну особистість - як ведучу, як співачку, як авторку пісень і музики. Також Аліна захоплюється фотографією і веде власний блог в мережі.

Примітним є те, що Аліна Астровська, як і Регіна Тгодоренко, раніше була солісткою української поп-групи REAL O, але з часом дівчина вирішила розвивати свою сольну кар'єру.

Слід зазначити, що Аліна Астровська, на відміну від багатьох популярних телеведучих, не входить в клуб неодружених. Вона одружена - її чоловіком є бізнесмен, який не має відношення до шоу-бізнесу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Регіна Тодоренко виходить заміж за Влада Топалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?