Нова сходинка офшорного скандалу: у панамській компанії проблеми
Категорія
Світ
Дата публікації

Нова сходинка офшорного скандалу: у панамській компанії проблеми

Нова сходинка офшорного скандалу: у панамській компанії проблеми
Джерело:  BBC

У Сальвадорі влада країни провела рейд місцевим офісом панамської компанії Mossack Fonseca, яка опинилась у центрі офшорного скандалу  через нещодавній витік інформації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.

В офісі компанії були вилучені документи і комп'ютерна техніка. За день до рейду з будівлі був знятий логотип Mossack Fonseca.

За словами представника генеральної прокуратури Сальвадора, офіс компанії повинен був переїзджати.

Як повідомили місцеві журналісти, громадяни Сальвадора користувалися послугами компанії для купівлі власності у країні без необхідності декларувати її.

В Mossack Fonseca заявили, що не робили нічого протизаконного.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, минулого тижня панамська компанія стала джерелом масштабного витоку інформації, через яку виникла низка серйозних корупційних скандалів.

В  скандалі виявилися замішані президент України Петро Порошенко, а також  російський президент Володимир Путін і люди з його найближчого оточення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?