Нова стрілянина у Києві: що відомо про постріли у ресторані
Категорія
Події
Дата публікації

Нова стрілянина у Києві: що відомо про постріли у ресторані

Нова стрілянина у Києві: що відомо про постріли у ресторані
Джерело:  online.ua

У Києві стався новий епізод зі стріляниною. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на групу "Київ Оперативний" у Facebook.

Вдень у понеділок, 2 грудня, у ресторані "Баку" почався конфлікт поміж відвідувачами. Заклад розташований за адресою вулиця Антоновича, 88.

"Попередньо, кілька іноземців під час конфлікту почали стрілянину з вогнепальної зброї. Постраждали кілька людей. Іноземці - гості з колишніх південних республік Радянського Союзу", - додали у групі.

Наразі відомо, що порушили втекли з місця подій на Mitsubishi сірого кольору. Поліція оголосила про виконання плану "Сирена".

Нагадаємо, напередодні у неділю, 1 грудня, стрілянина сталася у центрі Києва. Під вогонь потрапив автомобіль депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. Внаслідок інциденту загинув його трирічний син, а поліція також почала переслідування по гарячих слідах.

Як повідомляв ONLINE.UA, у поліції оголосили три робочі версії щодо вбивства дитини та замаху на посадовця у столиці. Перш за все йдеться про економічну чи іншу діяльність Соболєва, яка могла стати приводом збройного замаху. Затримано двоє підозрюваних - 18 та 19 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?