"Нова Верховна Рада не досидить свій термін": експерт здивував резонансним прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

"Нова Верховна Рада не досидить свій термін": експерт здивував резонансним прогнозом

"Нова Верховна Рада не досидить свій термін": експерт здивував резонансним прогнозом
Джерело:  24 канал

Політтехнолог та експерт з репутації Борис Тизенгаузен прогнозує, що Верховна Рада і цього скликання не досидить до кінця свого терміну. На його думку, головною причиною чергових дочасних виборів може бути різношерстий склад команди Зеленського, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт звернув увагу на те, що команда партії "Слуга народу" є занадто різною за складом та не має однієї ідеології.

"Як швидко частина депутатів стане корумпованими – не відомо. Але це 100% відбудеться, адже молоді хлопці, що заходять до Ради, не бачили великих грошей. Натомість ті люди, які не пройшли до парламенту, готові запропонувати їм великі суми. Вони мають достатньо грошей, аби купувати депутатів та просувати свої інтереси, – заявив Тизенгаузен.

Політтехнолог зазначив, що олігархічним кланам, які не потрапили до нового парламенту, все одно вдасться контролювати ситуацію в країні через куплених нардепів.

Як повідомляв ONLINE.UА, політична партія "Слуга народу", яка підтримує президента України Володимира Зеленського, цілком можливо, вперше в історії зможе сформувати у Верховній Раді монопартійну більшість, не вступаючи в коаліцію з іншими фракціями та навіть без допомоги депутатів-самовисуванців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?