Нове хамство Кремля: у Путіна розповіли несмішний анекдот про Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Нове хамство Кремля: у Путіна розповіли несмішний анекдот про Порошенка

Нове хамство Кремля: у Путіна розповіли несмішний анекдот про Порошенка
Джерело:  РІА Новини

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії (федерального держоргану РФ, що підпорядковується президенту Володимиру Путіну) Марія Захарова заявила, що в Росії вважають питання про статус окупованого РФ українського Криму закритим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Представник МЗС РФ прокоментувала резолюцію Європарламенту щодо Криму і розповіла образливий анекдот, в якому висміяла президента України Петра Порошенка:
"Я дозволю собі розповісти анекдот, який мені здається дуже доречним в цьому випадку. Коли відомий керівник України звертається в молитвах до Всевишнього: "Допоможи повернути Крим". А йому відповідають: "Крим ви вже повернули, тепер час повернути гроші", - заявила Захарова.
Захарова заявила, що Крим є територією Російської Федерації і "все, що пов'язано з темою повернення Криму, закрито назавжди".
"Будь-які спроби на будь-якому рівні в Європарламенті, або спроби привезти якісь карти в європейські столиці з від руки прокресленим кордоном - це все даремна трата часу, грошей і зусиль. Це питання закрите, воно не обговорюється", - підкреслила представник МЗС.
Як повідомляв ONLINE.UA, Меджліс веде переговори з американською стороною з приводу впровадження нових санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?