Нове королівське весілля: онука Єлизавети II виходить заміж
Категорія
Світ
Дата публікації

Нове королівське весілля: онука Єлизавети II виходить заміж

Нове королівське весілля: онука Єлизавети II виходить заміж
Джерело:  online.ua

Онука британської королеви Єлизавети II, принцеса Беатріс виходить заміж за італійського мільйонера Едоардо мапелло Мапеллі. Нове королівське весілля заплановане на 2020 рік. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Букінгемського палацу.

Відомо, що заручини принцеси Беатріс та її коханого Едоардо Мапеллі Моцці відбулися на початку вересня поточного року. Але про цю подію стало відомо тільки зараз.

"Ми дуже раді, що можемо поділитися новиною про наші заручини. Ми обидва так схвильовані тим, що разом починаємо цю життєву пригоду, і не можемо дочекатися весілля. У нас так багато схожих інтересів і цінностей, і ми знаємо, що це допоможе нам в майбутньому, повному любові і щастя", - прокоментували свої заручини принцеса Беатріс та її наречений.

Нагадаємо, чутки про роман внучки Єлизавети II та італійського мультимільйонера з'явилися в кінці 2018 року. Відомо, що Беатріс та Едоардо познайомив спільний друг на одному із заходів, вони відразу сподобалися один одному і почали зустрічатися.

Про 34-річному Едоардо Мапеллі Моцці відомо, що він є засновником консалтингової компанії Banda. До аристократичного колу наречений принцеси Беатріс не належить, хоча є представником британської еліти. Його вітчим Крістофер Шейл - кращий друг колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Девіда Кемерона.

До слова, на момент знайомства з Беатріс Моцці був заручений з архітекторкою Дарой Хуанг, яка два роки тому народила йому сина. Подібні союзи категорично не схвалює Єлизавета II, але так як принцеса не є спадкоємицею престолу, вона може вийти заміж за Моцці без офіційного дозволу королеви.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі і Меган Маркл вперше показали сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?