Принц Гаррі та Меган Маркл вперше показали сина - відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл вперше показали сина - відео

Принц Гаррі та Меган Маркл вперше показали сина - відео
Джерело:  online.ua

Син принца Гаррі та Меган Маркл - Арчі Маунтбеттен-Віндзор - був продемонстрований подружжям під час візиту до Південної Африканської Республіки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram.

У середу, 25 вересня, світ вперше побачив нащадка скандальної подружньої пари. У цей день принц Гаррі і Маркл відвідали Кейптаун, де зустрілися з архієпископом Десмондом Туту. Дисидент часів апартеїду був присутній на бесіді разом із донькою - місіс Туту.

Нагадаємо, Десмонд Туту пройшов через в'язницю у минулому, коли виступив проти "білого уряду" в ПАР. Він отримав Нобелівську премію миру у 1984 році.

Користувачі соціальних мереж відзначили радість та здоровий вигляд малюка Арчі. Доросле оточення сміялося разом з ним.

Слід нагадати, що подружжя Гаррі-Маркл буквально переслідують скандали. Вони прославилися зневажливістю до королівських правил і традицій. Дійшло до того, що королева Єлизавета II нібито наказала не згадувати імена Сассекських у її присутності.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогське  подружжя нещодавно звинуватили у марнотратстві. Вони відвідали південну Європу через запрошення на весілля, використавши для цього дорогий чартерний літак. Також Меган Маркл "насмілилася" одягти чорну сукню, що дозволено лише королеві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?